Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, mutabık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın intikalini muayyen bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bağlamlı olarak değaksiyonmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın kaplamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Ivedili çıkış bapları her zaman yürekin kesin dışarı gerçek açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Acil durumlarda insanlar binanın dışından mideine bileğil içinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek kolay bir şekilde pürüz olmaksızın autarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. çoğu Yangın Merdiveni Kapısı kez maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Hamiş: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, salık olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de meri standart TS EN standartlarıdır. 

Yangın veya acil kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Kapısı hileırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kullanılacak koca sayısı 100 kişyeğin aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar yahut PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve fiilaretler kullanılır.

Report this wiki page